Olivno olje je dosti bolj zdravo od katerega koli drugega olja

Vedno, ko sem odraščala me je mama od samega začetka navajala na olivno olje. Že od malih nog mi je razlagala kako je olivno olje zdravo in da je definitivno boljše od katerega koli drugega olja. Seveda mi je to nekako prišlo v navado in od takrat naprej seveda konstantno uporabljam samo olivno olje.

Olivno olje je res zelo zanimivo in ima tudi zelo dober okus. Definitivno ga lahko uporabimo kjerkoli nam paše. Sama ga zelo rada uporabim v solati in pa hkrati tudi med kuhanjem. Včasih popečem malo piščanca na ponvi in definitivno uporabimo olivno olje namesto kakšnega masla ali drugega olja. Nekako sem se na to navadila že od malega in tako sem se navadila tudi okusa, ki ga seveda ne želim umakniti iz svoje palete. Okus olivnega olja mi je definitivno zelo všeč in ravno zato je olivno olje konstantno del moje kuhinje.

Olivno olje je dosti bolj zdravo od katerega koli drugega olja

Bila sem tudi zelo vesela, ko sem začela živeti s svojim partnerjem, saj sem ugotovila, da tudi sam več ali manj uporablja olivno olje Ta podatek mi je bil seveda zelo všeč, saj sem bila že tako močno navajena na olivno olje, da si nisem predstavljala jesti hrano z nekim drugim oljem.

Olivno olje je načeloma tudi cenovno precej ugodno glede na to, da gre za zdravo olje. Sama ga načeloma nerada kupujem v trgovini, ampak kupim neko domače olivno olje. Kupila sem ga tudi v skrajni sili v trgovini in ni bil tako slab. A hkrati imam definitivno rajši domačo olivno olje.

Vse je seveda odvisno od preferenc in kaj nam najbolj odgovarja. Imam seveda tudi prijateljico, ki prodaja olivno olje in ravno tam ga najraje kupim, ker točno vem, kako je bilo narejeno in pripravljeno. Olivno olje je tudi nekaj, kar definitivno priporočam vsem svojim prijateljem, saj vem, da bi bil tudi njim všeč.