Ko sem mislila, da opornice za gleženj ne bom več potrebovala, sem se najbolj uštela

Ponovno sem se vrnila do opornice za gleženj, ker sem opazila, da ima ponovno težave z gležnjem. Nekaj mesecev po zvinu je bil že zelo v redu, ampak po tem se je pa ponovno začelo slabšati. Vsekakor moram ponovno do zdravnika, ker vidim, da tole ne bo kar tako hitro v redu. Vsekakor sem bila prepričana, da bo sedaj res vse tako kot mora biti, ampak vidim, da ne gre ravno v smer, ki bi si želela.

Ne bi pa rada, da bi prišla do tega, da brez opornice za gleženj, ne morem funkcionirati, ker si tega vsekakor ne želim niti približno. Res ne razumem, kako je lahko zvin gležnja tako komplicirana zadeva in se lahko toliko časa vleče. Kadarkoli mi je to kdo razlagal sem si milila, da pretirava. Sedaj, ko sem si prvič to naredila sama, pa šele vidim, koliko resnice je v tem. Res pa je, da se je bil moj gleženj, kar precej zvit. Sicer sem lahko normalno hodila in delala vse vaje, ampak ob določenih gibih me pa še vedno boli. Res, da se izboljšuje in potem spet malce slabša ter nato ponovno izboljšuje, ampak ne vem, zakaj toliko časa. Res bi lahko bila lahko že brez opornice za gleženj, pa vedno bolj kaže, da jo bom še nekaj časa potrebovala.

Ko sem mislila, da opornice za gleženj ne bom več potrebovala, sem se najbolj uštela

Danes sem bila na fitnesu in res mi ni preostalo drugega, da uporabim pomoč opornice za gleženj, za neboleč trening. Trening sem na srečo naredila vseeno uspešno in gleženj me skoraj ni bolel. Predvsem mi je bilo pomembno, da je gleženj na varnem in se ne poškoduje še bolj. Vem, da bi bilo bolje, da bi počivala in bi se gleženj pozdravil v miru, ampak nekako ne morem brez fitnesa toliko časa. To bi namreč pomenilo, da brez opornice za gleženj, ne bi šla nikamor in, da ne bi izvajala nobenih športnih aktivnosti.